19 juny, 2013

Avís legal i Política de Privacitat

linia
1. DADES IDENTIFICATIVES: ESTIMUL SERVEIS SOCIALS, S.L.en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, s’informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis del Lloc web: www.estimul.com, s’inclou en els fitxers automatitzats específics d’usuaris dels serveis d’Estímul SERVEIS SOCIALS, SL

La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el manteniment de la relació comercial i l’acompliment de tasques d’informació, assessorament i altres activitats pròpies d’Estímul SERVEIS SOCIALS, S.L.

L’usuari podrà en qualsevol moment exercitar els drets d’accés, oposició, rectificació, cancel·lació, limitació i portabilitat reconeguts en el citat Reglament (UE). L’exercici d’aquests drets pot realitzar el mateix usuari a través del correu a maribel@estimul.com o/a l’adreça: Crta. Pobla de Claramunt 157, C.P. 08788 Vilanova del Camí (Barcelona).

2. USUARIS: L’accés i/o ús d’aquest portal de ESTIMUL SERVEIS SOCIALS, SLatribueix la condició de USUARI, que accepta, des d’ara les Condicions Generals de Ús aquí reflectides. Les citades Condicions seran de aplicació independentment de les Condicions Generals de Contractació que en el seu cas resultin de obligat compliment.

3. PROTECCIÓ DE DADES: ESTIMUL SERVEIS SOCIALS S.L. adopta les mesures necessàries per garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades d’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals hi ha la lliure circulació d’aquests.

4. MODIFICACIONS: ESTIMUL SERVEIS SOCIALS, SL es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en el seu portal, podent canviar, suprimir o afegir tant continguts i serveis que es presten a través d’ella com en la forma en que aquesta apareixen presentats o localitzats en el portal.

5. ENLLAÇOS: En el cas que en http://www. estimul.com es disposessin enllaços o hipervíncles cap a altres llocs d’Internet, ESTIMUL SERVEIS SOCIALS, SL no exercirà cap tipus de control sobre tals llocs. En cap cas ESTIMUL SERVEIS SOCIALS, SL no assumirà responsabilitat per els continguts de qualsevol enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap de tals llocs d’Internet. Igualment la incorporació d’aquestes connexions externes no implicarà cap tipus d’associació, fusió o participació amb les entitats connectades.

6. LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ: La relació entre ESTIMUL SERVEIS SOCIALS, SL i l’ USUARI es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia es sotmetrà als Jutjats i tribunals de la ciutat d’Igualada.